Ammattitaitoista ja luotettavaa toimintaa monipuolisella kalustolla.

Vanhan talon remontointi

Onko suunnitelmissasi vanhan talon peruskorjaus tai muun kiinteistön peruskorjaus? 

Eri ikäisissä ja eri materiaalista rakennetuissa taloissa on omat riskipaikkansa ja huomioon otettavat asiat. Olipa kyseessä sitten 50 - luvun talon, 60-luvun talon peruskorjaus tai uudemman talon remontointi, me voimme auttaa. Meillä on kokemusta useista eri ikäisistä kohteista, olipa kyseessä sitten puurunkoinen talo, täystiilitalo tai vaikkapa rintamamiestalon remontti. 

70-luvun omakotitalon peruskorjaus

Matalat perustukset, valesokkelit, alapohjan mahdolliset ongelmat, kosteusvauriot jne.. 
70-luvun taloissa voi olla monenlaisia ongelmia. Esimerkiksi piilosokkeli- / valesokkelirakenne on usean 70-luvun talon ongelma. Valesokkelirakenteen tunnistaa helpoiten siitä, että ulko-ovi lähtee sokkelin yläpinnan alapuolelta.

Valesokkelin korjaus

70-luvun taloissa yleisen valesokkelirakenteen voi korjata. Meille ovat tuttuja mm. valesokkelikengillä tehtävät korjaukset. Selvitetään talonne valesokkelin korjaukselle hinta -  Ota yhteyttä!

Tällaisenkin rakenteen voi korjata: meille ovat tuttuja mm. valesokkelikenkä -korjaukset. Selvitetään talonne valesokkelin korjaukselle hinta -  Ota yhteyttä!

Muita riskipaikkoja

Myös talon lattia voi olla rakennettu maanvaraisen betonilaatan päälle eristeen sijaitessa kokonaan tai osittain betonilaatan päällä. Lattia alkaa tällöin rakenteen vuoksi paljon alempaa kuin ulkoa päin olettaisi ja ulkopuolinen valumavesi tai maaperän kapillaarisesti nouseva kosteus voivat vaurioittaa rakenteita. Korjaustöitä suunniteltaessa selvitetään alapohjan rakenne ja tarvitseeko alapohja peruskorjauksen. 

Vanhan talon salaojitus


Vanhempien talojen vedenohjausjärjestelmät vaativat myös usein uusimista. Vanhoista taloista salaojitus voi puuttua kokonaan tai vanhat salaojat ovat voineet tukkeutua. Meiltä onnistuu myös salaoja - ja sadevesijärjestelmän uusiminen kohteeseesi. 

Palvelut yhdestä paikasta

Meiltä hoituu 
- Vanhan purkaminen
- Asbestikartoitus ja asbestipurkutyöt
- Viemäri- ja putkistokuvaukset 
- Alapohjan korjaustyöt, mm. valesokkelirakenteet
- Ulkopuoliset työt, mm. salaojituksen korjaus / uusiminen sekä muut pihatyöt
- Rakennustyöt, huonejärjestysten muutokset, pintojen remontointi

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Tee tarjouspyyntö!

Pyydä tarjous tai kysy lisää - olemme yhteydessä mahdollisimman pian.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Rakennustimantti Oy
Yrittäjänkulma 4
01800 KLAUKKALA

Y-tunnus: 1861781-8
Puh: 0400-721061

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Rakennustimantti Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.