TIMANTTISAHAUS HELSINKI JA MUU UUSIMAA

Rakennustimantti Oy suorittaa timanttisahaukset ja timanttiporaukset sekä niihin liittyvät urakat vankalla ammattitaidolla Etelä-Suomessa, mm. Helsinki, Espoo, Vantaa, Nurmijärvi ja lähikunnat. Teemme myös Brokk-piikkaukset sekä monipuoliset maanrakennustyöt ja purkutyöt vuosien kokemuksella.

Kaikenlaisiin kohteisiin - ammattitaidolla

Asiakkaitamme ovat yritykset ja julkinen sektori sekä yksityiset kotitaloudet. Olemme toteuttaneet timanttitöitä ja purkutöitä kaikenlaisiin kohteisiin, pienistä suuriin ja haastaviin saakka, mm. uudiskohteisiin, linjasaneerauksiin, kouluihin, sairaaloihin, toimitiloihin kuin myös uusiin ja remontoitaviin pienrakennuksiin ja kivitaloihin.

Timanttisahauksella mittatarkkaa työtä

Timanttisahauksella on mahdollista toteuttaa sahaustyöt jopa 1cm tarkkuudella. Toteutamme kaikki työt huippulaadukkaalla ja tehokkaalla kalustolla, jotka yhdessä työntekijöidemme ammattitaidon kanssa varmistavat parhaan laadun kaikissa tilanteissa. Timanttisahalla voidaan työstää aukot ja roilot kaikkiin kivipohjaisiin materiaaleihin, kuten luonnonkiveen, tiileen ja betoniin. Teemme myös tarkkuutta vaativat työt kuten ikkuna- ja oviaukkojen sahaukset. Voimme sahata jopa 700mm paksua seinää.

Timanttisahaus käytössä olevaan rakennukseen

Rakennustimantti Oy toteuttaa sahaustyöt aina siististi. Laadukkaan kalustomme avulla teemme timanttisahaukset ja timanttiporaukset pölyttömästi ja ilman ylimääräistä melusaastetta. Hoidamme siististi jälkiasennuksiin ja remontteihin liittyvät sahaustyöt myös käytössä olevissa rakennuksissa, kuten sairaaloissa, kouluissa ja liikehuoneistoissa. Tarvittaessa työ voidaan toteuttaa myös ns. kuivasahauksena jos kohteessa ei voi käyttää vettä.

Rakennustimantti Oy palvelee vankalla kokemuksella

Timanttisahaus ja muut timanttityöt ammattitaidolla kaikkialla alueella Uusimaa / Etelä-Suomi. Kun etsit luotettavaa timanttitöiden asiantuntijaa - Ota yhteyttä  tai jätä tarjouspyyntö!

Timanttisahaus Helsinki - Timanttisahaus Vantaa - Timanttisahaus Espoo - Timanttisahaus Uusimaa - Timanttisahaus Etelä-Suomi

Tee tarjouspyyntö!

Pyydä tarjous tai kysy lisää - olemme yhteydessä mahdollisimman pian.