Ammattitaitoista ja luotettavaa toimintaa monipuolisella kalustolla.

TIMANTTISAHAUS HELSINKI JA MUU UUSIMAA

Rakennustimantti Oy suorittaa timanttisahaukset ja timanttiporaukset sekä niihin liittyvät urakat vankalla ammattitaidolla Etelä-Suomessa, mm. Helsinki, Espoo, Vantaa, Nurmijärvi ja lähikunnat. Teemme myös Brokk-piikkaukset sekä monipuoliset maanrakennustyöt ja purkutyöt vuosien kokemuksella.

Kaikenlaisiin kohteisiin - ammattitaidolla

Asiakkaitamme ovat yritykset ja julkinen sektori sekä yksityiset kotitaloudet. Olemme toteuttaneet timanttitöitä ja purkutöitä kaikenlaisiin kohteisiin, pienistä suuriin ja haastaviin saakka, mm. uudiskohteisiin, linjasaneerauksiin, kouluihin, sairaaloihin, toimitiloihin kuin myös uusiin ja remontoitaviin pienrakennuksiin ja kivitaloihin.

Timanttisahauksella mittatarkkaa työtä

Timanttisahauksella on mahdollista toteuttaa sahaustyöt jopa 1cm tarkkuudella. Toteutamme kaikki työt huippulaadukkaalla ja tehokkaalla kalustolla, jotka yhdessä työntekijöidemme ammattitaidon kanssa varmistavat parhaan laadun kaikissa tilanteissa. Timanttisahalla voidaan työstää aukot ja roilot kaikkiin kivipohjaisiin materiaaleihin, kuten luonnonkiveen, tiileen ja betoniin. Teemme myös tarkkuutta vaativat työt kuten ikkuna- ja oviaukkojen sahaukset. Voimme sahata jopa 700mm paksua seinää.

Timanttisahaus käytössä olevaan rakennukseen

Rakennustimantti Oy toteuttaa sahaustyöt aina siististi. Laadukkaan kalustomme avulla teemme timanttisahaukset ja timanttiporaukset pölyttömästi ja ilman ylimääräistä melusaastetta. Hoidamme siististi jälkiasennuksiin ja remontteihin liittyvät sahaustyöt myös käytössä olevissa rakennuksissa, kuten sairaaloissa, kouluissa ja liikehuoneistoissa. Tarvittaessa työ voidaan toteuttaa myös ns. kuivasahauksena jos kohteessa ei voi käyttää vettä.

Rakennustimantti Oy palvelee vankalla kokemuksella

Timanttisahaus ja muut timanttityöt ammattitaidolla kaikkialla alueella Uusimaa / Etelä-Suomi. Kun etsit luotettavaa timanttitöiden asiantuntijaa - Ota yhteyttä  tai jätä tarjouspyyntö!

Timanttisahaus Helsinki - Timanttisahaus Vantaa - Timanttisahaus Espoo - Timanttisahaus Uusimaa - Timanttisahaus Etelä-Suomi

Tee tarjouspyyntö!

Pyydä tarjous tai kysy lisää - olemme yhteydessä mahdollisimman pian.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Rakennustimantti Oy
Yrittäjänkulma 4
01800 KLAUKKALA

Y-tunnus: 1861781-8
Puh: 0400-721061

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Rakennustimantti Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.