Ammattitaitoista ja luotettavaa toimintaa monipuolisella kalustolla.

TIMANTTIPORAUS HELSINKI JA MUU UUSIMAA

Rakennustimantti Oy suorittaa timanttiporausta rautaisella ammattitaidolla laajalla toimialueella: Helsinki, Vantaa, Espoo, Nurmijärvi, muu pääkaupunkiseutu ja koko Etelä-Suomi. Urakoimme asiantuntemuksella kaikenlaisissa kohteissa niin yrityksille ja julkisen sektorin tahoille kuin myös kotitalouksille. Suoritamme työt aina pölyttömästi ja siististi ilman runkoääniä tai ylimääräistä melua. Näin ollen pystymme hyvin toimimaan myös esimerkiksi käytössä olevissa toimitiloissa. Hoidamme jokaisen työn alusta loppuun saakka ja palveluumme kuuluu huolellinen jälkiemme siivous jokaisen urakan jälkeen.

Pölytön ja mittatarkka poraus – tarvittaessa myös kuivaporaus

Tekemiemme töiden laatu on jokaisella kerralla laadukasta ja mittatarkkaa, toleranssin ollessa ainoastaan noin 10mm. Useimmiten työ tehdään märkäporauksena, jolloin työ on pölytöntä. Poraustyöt voidaan siis toteuttaa hyvin myös sellaisiin kohteissa, joissa siisteys ja ilmanpuhtaus on erityisen tärkeää. Yrityksemme on erikoistunut myös haastaviin kohteisiin, joissa timanttiporaus pitää suorittaa kuivaporauksena. Rautainen ammattitaito ja vuosien kokemus takaavat hyvän työn jäljen vaikeimmissakin kohteissa.

Seinään, kattoon, lattiaan

Timanttiporaamme mittatarkasti muun muassa iv-reiät, sähköputkien ja vesiputkien läpiviennit sekä muut tarvittavat putkenreiät. Meiltä onnistuu myös erikoisemmat tarpeet kuten pyöreät ikkunat. Laadukkaalla kalustollamme pystymme poraamaan reiät jopa 600mm asti. Tarvittaessa toteutamme myös tavalliset poraustyöt hyvin pienellä vesimäärällä. Poraustyöt suoritetaan tarpeen mukaan niin seiniin, kattoon kuin lattiaankin.

Uudisrakennukset, purkukohteet ja saneerauskohteet

Olemme suorittaneet poraustehtäviä lukuisissa kohteissa, kaiken kokoisista uudisrakennuksista purettaviin kohteisiin, joten meillä on kokemusta eri rakennustyypeistä kuten tiilitaloista, harkkotaloista sekä kivitaloista. Pitkä kokemuksemme ja ammattitaitomme kattaakin kaikenlaiset kohteet, julkisista kohteista yksityiskoteihin. Tavallisimpiin urakoihin kuuluvat muun muassa timanttiporaukset uusiin rakennuksiin rakennusprojektin yhteydessä. Teemme myös remontointikohteisiin tarvittavat läpiviennit ja muut tarvittavat poraustyöt.

Tee tarjouspyyntö jo tänään!

Ota yhteyttä: pyydä tarjous tai kysy lisää porauksesta tai muista alan palveluista – joita suoritamme timanttisahauksesta brokk-piikkaukseen ja purkutöihin asti. Palvelemme sinua asiantuntemuksella kaikkialla Etelä-Suomessa. 

Timanttiporaus Helsinki - Timanttiporaus Vantaa - Timanttiporaus Espoo - Timanttiporaus Uusimaa - Timanttiporaus Etelä-Suomi

Tee tarjouspyyntö!

Pyydä tarjous tai kysy lisää - olemme yhteydessä mahdollisimman pian.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Rakennustimantti Oy
Yrittäjänkulma 4
01800 KLAUKKALA

Y-tunnus: 1861781-8
Puh: 0400-721061

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Rakennustimantti Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.