TIMANTTIPORAUS HELSINKI JA MUU UUSIMAA

Rakennustimantti Oy suorittaa timanttiporausta rautaisella ammattitaidolla laajalla toimialueella: Helsinki, Vantaa, Espoo, Nurmijärvi, muu pääkaupunkiseutu ja koko Etelä-Suomi. Urakoimme asiantuntemuksella kaikenlaisissa kohteissa niin yrityksille ja julkisen sektorin tahoille kuin myös kotitalouksille. Suoritamme työt aina pölyttömästi ja siististi ilman runkoääniä tai ylimääräistä melua. Näin ollen pystymme hyvin toimimaan myös esimerkiksi käytössä olevissa toimitiloissa. Hoidamme jokaisen työn alusta loppuun saakka ja palveluumme kuuluu huolellinen jälkiemme siivous jokaisen urakan jälkeen.

Pölytön ja mittatarkka poraus – tarvittaessa myös kuivaporaus

Tekemiemme töiden laatu on jokaisella kerralla laadukasta ja mittatarkkaa, toleranssin ollessa ainoastaan noin 10mm. Useimmiten työ tehdään märkäporauksena, jolloin työ on pölytöntä. Poraustyöt voidaan siis toteuttaa hyvin myös sellaisiin kohteissa, joissa siisteys ja ilmanpuhtaus on erityisen tärkeää. Yrityksemme on erikoistunut myös haastaviin kohteisiin, joissa timanttiporaus pitää suorittaa kuivaporauksena. Rautainen ammattitaito ja vuosien kokemus takaavat hyvän työn jäljen vaikeimmissakin kohteissa.

Seinään, kattoon, lattiaan

Timanttiporaamme mittatarkasti muun muassa iv-reiät, sähköputkien ja vesiputkien läpiviennit sekä muut tarvittavat putkenreiät. Meiltä onnistuu myös erikoisemmat tarpeet kuten pyöreät ikkunat. Laadukkaalla kalustollamme pystymme poraamaan reiät jopa 600mm asti. Tarvittaessa toteutamme myös tavalliset poraustyöt hyvin pienellä vesimäärällä. Poraustyöt suoritetaan tarpeen mukaan niin seiniin, kattoon kuin lattiaankin.

Uudisrakennukset, purkukohteet ja saneerauskohteet

Olemme suorittaneet poraustehtäviä lukuisissa kohteissa, kaiken kokoisista uudisrakennuksista purettaviin kohteisiin, joten meillä on kokemusta eri rakennustyypeistä kuten tiilitaloista, harkkotaloista sekä kivitaloista. Pitkä kokemuksemme ja ammattitaitomme kattaakin kaikenlaiset kohteet, julkisista kohteista yksityiskoteihin. Tavallisimpiin urakoihin kuuluvat muun muassa timanttiporaukset uusiin rakennuksiin rakennusprojektin yhteydessä. Teemme myös remontointikohteisiin tarvittavat läpiviennit ja muut tarvittavat poraustyöt.

Tee tarjouspyyntö jo tänään!

Ota yhteyttä: pyydä tarjous tai kysy lisää porauksesta tai muista alan palveluista – joita suoritamme timanttisahauksesta brokk-piikkaukseen ja purkutöihin asti. Palvelemme sinua asiantuntemuksella kaikkialla Etelä-Suomessa. 


Timanttiporaus Helsinki - Timanttiporaus Vantaa - Timanttiporaus Espoo - Timanttiporaus Uusimaa - Timanttiporaus Etelä-Suomi

Tee tarjouspyyntö!

Pyydä tarjous tai kysy lisää - olemme yhteydessä mahdollisimman pian.


timanttiporausta saneerauskohteisiin ja uudiskohteisiin helsinki