Ammattitaitoista ja luotettavaa toimintaa monipuolisella kalustolla.

PURKUTYÖT AMMATTITAIDOLLA - RAKENNUSTIMANTTI OY

Purkutöitä kaiken kokoisiin rakennuksiin ja kaikille toimijoille.
Toimimme laajalla työalueella: Helsinki, Espoo, Vantaa, Nurmijärvi ja muu Uusimaa sekä koko Etelä-Suomi.

Teemme kaikenlaisia purkutöitä erilaisiin kohteisiin. Oli kyseessä sitten suurempi kiinteistö tai omakotitalo, osapurku tai kokonaispurku -me hoidamme asian. Käyttämämme kalusto on laadukasta ja soveltuu kaikenlaisiin purkutöihin. Ammattitaitoinen henkilökuntamme tekee tarkkaa ja tehokasta työtä. Luotettavien yhteistyökumppaneidemme kanssa hoituvat tarvittaessa suuremmatkin kokonaisuudet. 

Rakennuspurku, saneerauspurku, konepurku, asbestipurku

Suoritamme rakennusten tai muiden kohteiden purkutyöt turvallisesti ja pitkällä kokemuksella. Olemme toimintavuosiemme aikana toteuttaneet lukuisia kohteita ja meiltä onnistuu niin omakotitalon purku kuin suuremmatkin rakennuskokonaisuudet. Käytämme kohteissamme vain sinne soveltuvaa kalustoa. Kohde saadaan purettua siististi kokeneiden ammattilaisten käyttäessä oikeanlaisia työvälineitä. Käytössämme on laadukkaat kaivinkoneet, purkurobotit, timanttisahaus- ja timanttiporauslaitteet, pölynhallintakalusto sekä kaikki muut tarvittavat koneet ja laitteet kaikenlaisiin töihin.

Betonipurku

Teemme vakaalla ammattitaidolla pienemmät sekä mittavat rakennusten ja teollisuuden osa- ja kokonaispurkutyöt. Betonipurku vaatii paljon tekijöiltä ja käytettävältä kalustolta ja siksi tekijöiksi kannattaa ottaa vain kokeneet ammattilaiset. Käytämme betonipurkutöissä tarvittaessa timanttiporaus- ja timanttisahauskalustoa. Monesti betoniset kohteet voivat olla haastavia jos käytettävissä ei ole oikeanlaista kalusto tai pitkää alan kokemusta -valitse ammattilainen!

Purku-urakointia kokonaisvaltaisesti

Teemme purkutyöt helpoksi asiakkaalle, sillä tarjoamme palveluamme avaimet käteen -periaatteella, koko projektista huolehtien. Huolehdimme projektista aina valmisteluista rakennusjätteiden poiskuljetukseen saakka. Kohteesta riippuen työmaalla voi syntyä paljonkin jätettä, joka useimmiten voidaan kuitenkin kierrättää. Lajittelemme purkutöiden yhteydessä muodostuvat jätteet asianmukaisesti ja toimitamme kierrätyskelpoisen jätteen aina kierrätettäväksi. Toimimme jokaisessa kohteessa tarkasti ja tehokkaasti, aina turvallisuudesta huolehtien. Ammattitaitoisten tekijöiden ja sopivan kaluston ansiosta purkutöistä ei aiheudu turhaa haittaa ympäristölle.

Kun tarvitset luotettavaa ammattilaista purkutöihin, ota meihin yhteyttä!

Talon purkaminen - Rakennuksen purkaminen -  Omakotitalon purkaminen - Rakennuspurku - Saneerauspurku - Konepurku - Purkutyö Helsinki - Purkutyöt Vantaa - Purkutyöt Espoo - Purkutyöt Uusimaa - Purkutyöt Etelä-Suomi

Tee tarjouspyyntö!

Pyydä tarjous tai kysy lisää - olemme yhteydessä mahdollisimman pian.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Rakennustimantti Oy
Yrittäjänkulma 4
01800 KLAUKKALA

Y-tunnus: 1861781-8
Puh: 0400-721061

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Rakennustimantti Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.