Ammattitaitoista ja luotettavaa toimintaa monipuolisella kalustolla.

PIHATYÖT HELSINKI JA UUSIMAA

Tilaa monipuoliset pihatyöt meiltä!

Rakennustimantti tekee monipuolisesti pihatyöt Etelä-Suomessa laajalla toimialueella: Helsinki, Vantaa, Espoo, Nurmijärvi ja lähikunnat pääkaupunkiseudulla. Tarjoamme laadukkaan palvelun oli kyseessä sitten asfaltointi, laatoitukset, kivetykset, nurmikon pohjat, salaojitus tai muut maanrakennustyöt. Teemme pihatöitä yli 25 vuoden kokemuksella ja käytössämme on alan korkeimpia standardeja edustavat työkoneet ja välineet.

Asfaltointi

Kaipaatko kestävää ja tasaista pohjaa kiinteistösi pihamaalle? Asfaltointi on osa monipuolista maanrakennuspalveluamme. Asfaltti on erinomainen ratkaisu pihamateriaaliksi sen kestävyyden, tasaisuuden ja käytettävyyden vuoksi. Asfaltoitu piha ei vaadi huoltoa sora- tai hiekkapihan tapaan ja se on helposti puhdistettavissa. Asfaltti sopiikin pihoille, jossa on paljon liikennettä tai tarve kestävälle sekä tasaiselle alustalle. Asfaltti on myös kustannustehokas ratkaisu, koska sen käyttöikä on pitkä ja se säilyttää ominaisuutensa erinomaisesti. Teemme asfaltoinnit huolellisesti vuosien kokemuksella. Osaavat ammattilaisemme ovat toteuttaneet lukuisia kohteita haastavillakin pihoilla. Teemme asfaltoinnit avaimet käteen -ratkaisuna, aina pohjien teosta viimeistelyyn ja jätteiden poisvientiin saakka.

Pihan laatoitus ja kiveys

Pihan laatoitus ja kiveys on myös erinomainen vaihtoehto, kun halutaan tasaista ja kestävää alustaa. Laatoitus ja kiveys on kuitenkin tehtävä huolellisesti pohjia ja viimeistelyä myöden, jotta voidaan välttyä ikäviltä yllätyksiltä. Tarjoamme ammattitaitoa ja pitkää kokemusta pihojen laatta- ja kiveysrakentamiseen. Ammattilaisemme osaavat ottaa huomioon kaikki laatoitukseen vaikuttavat tekijät, aina pinnanmuodoista pohjamateriaaleihin. Tarvittaessa voimme myös muokata pihan pinnanmuotoa haluamallasi tavalla. Erilaisilla laatta- tai kivimateriaaleilla saadaan tehtyä näyttävät ja kauniit pihat. Pihan laatoitus tai kiveys on erinomainen ja kestävä ratkaisu mille tahansa pihamaalle.

Pihanmuokkaus

Olemme erikoistuneet myös pihan muokkaustöihin ja teemme haluamasi muutokset tehokkaasti. Käyttämämme kalusto on suunniteltu vaativimpiinkin muokkaustöihin, oli kysymys sitten nurmikon pohjien teosta, erilaisista kallistuksista tai muista kaivuutöistä. Kokeneet ammattilaisemme ovat tehokkaita, mutta huolellisia jokaisessa kohteessa ja työmaa valmistuu nopeasti halutunlaiseksi. Toimitamme myös kaikki tarvittavat maa-ainekset suoraan paikan päälle. Oli pihanmuokkaustarpeesi mikä tahansa, me tarjoamme ammattitaitoista osaamista.

Maa-aineksen toimitukset

Toimitamme kaikki maa-ainekset suoraan tontille toimitettuna. Valikoimistamme löytyvät kaikki maa-aine laadut, sorat, hiekat, mullat, sepelit ja muut täytemaat. Maa-aine toimitukset kuljetetaan suoraan kohteeseen, halutulle paikalle. Lisäksi teemme maa-aineksen siirrot, levitykset tai muut muokkaustyöt, joko osana isompaa projektia tai erillisenä työnä. Huolehdimme myös tarkkuudesta, sillä ammattitaitoiset kuljettajamme säästävät muuta pihaa kun maa-aines ajetaan suoraan oikealle paikalleen.

Pihan salaojitus

Monipuolinen palvelumme kattaa myös pihan salaojituksen. Teemme töitä sekä yksityisille kotitalouksille että taloyhtiöille. Hoidamme salaojitukset niin uudisrakennuskohteisiin kuin vanhoihin kohteisiin (salaojaremontit). Pihojen salaojitus vaatii tekijäkseen kokeneet ammattilaiset, jotta voidaan varmistua turvallisesta rakentamisesta ja laadukkaasta lopputuloksesta. Suomalainen, ammattitaitoinen henkilöstömme omaa kaikki tarvittavat ammattipätevyydet ja meillä on kokemusta monista erilaisista kohteista. Kalustoomme kattaa erilaisiin kohteisiin sopivat koneet ja laitteet. Oli kyseessä sitten suuri kerrostalo tai pienempi kesämökki, pihan salaojitus onnistuu meiltä varmasti.

Muut tarvittavat maanrakennustyöt

Tarjoamme kaikenlaiset maanrakennustyöt erilaisiin kohteisiin. Olemme toimineet alalla jo pitkään ja henkilökuntamme koostuu rautaisista maanrakennusalan ammattilaisista. Käyttämämme kalusto edustaa alan korkeimpia standardeja ja se soveltuu vaativimpiinkin kohteisiin.

Kun tarvitset kokenutta ammattilaista maanrakennustöihin, ota meihin yhteyttä!

Pihatyöt Helsinki - Pihatyöt Vantaa - Pihatyöt Espoo - Pihatyöt Nurmijärvi - Pihatyöt Uusimaa 

Tee tarjouspyyntö!

Pyydä tarjous tai kysy lisää - olemme yhteydessä mahdollisimman pian.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Rakennustimantti Oy
Yrittäjänkulma 4
01800 KLAUKKALA

Y-tunnus: 1861781-8
Puh: 0400-721061

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Rakennustimantti Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.