Ammattitaitoista ja luotettavaa toimintaa monipuolisella kalustolla.

LUOTETTAVAA MAANRAKENNUSTA - RAKENNUSTIMANTTI OY

Suoritamme kaikenlaiset maanrakennustyöt Etelä-Suomessa alueilla: Helsinki, Espoo, Vantaa ja muu Uusimaa / pääkaupunkiseutu.

Maanrakennus on Rakennustimantti Oy:n erikoisosaamista. Teemme maanrakennusta yli 25 vuoden kokemuksella ja olemme toteuttaneet lukuisia erilaisia kohteita. Teemme rakennusten pohjatyöt, pihojen salaojitukset ja salaojaremontit sekä tarvittaessa myös vesijohtojen liitostyöt. Käyttämämme kalusto edustaa maanrakennusalan korkeimpia standardeja ja henkilökuntamme koostuu rautaisista alan osaajista.

Pohjatyöt

Teemme rakennusten pohjatyöt aina maankaivuusta paalutuksiin. Panostamme töissämme laatuun ja toimimme jokaisessa kohteessa tehokkaasti, mutta huolellisesti. Laadukkaasti tehdyt pohjatyöt takaavat rakentamiselle onnistumisen edellytykset ja siksi pohjatöissä kannattaakin luottaa kokeneisiin ammattimiehiin. Käyttämämme kaivinkoneet ovat tehokkaita työkoneita suurissakin kohteissa ja konekuljettajamme ovat toteuttaneet lukuisia kohteita. Saat kauttamme myös kaikki tarvittavat maa-ainekset sekä ylijäämämaan poiskuljetukset. 

Salaoja- ja sadevesijärjestelmät

Teemme salaojitukset sekä uusiin että vanhoihin kohteisiin, niin yksityisille kotitalouksille, taloyhtiöille kuin yrityksillekin. Salaojitus vaatii tekijäkseen kokeneet ammattilaiset, jotta voidaan varmistua turvallisesta rakentamisesta ja laadukkaasta lopputuloksesta. Henkilökunnallamme on tarvittavat ammattipätevyydet ja meillä on kokemusta monista erilaisista kohteista. Olemme toteuttaneet lukuisia uudisrakennuskohteita sekä vanhojen salaojakohteiden korjausrakennusprojekteja. Oli kyseessä sitten suuri kerrostalo tai pienempi kesämökki, pihan salaojitus onnistuu meiltä varmasti.

Liitostyöt

Teemme myös erilaiset vesijohtojen liitostyöt tarpeen mukaan. Ammattitaitoisilla asentajillamme on tarvittavat pätevyydet ja käytämme kohteissamme vain laadukasta kalustoa tai tarvikkeita. Teemme liitostyöt tehokkaasti, mutta huolellisesti, korkeasta laadusta tinkimättä.

Kun tarvitset monipuolista ja kokenutta tekijää maanrakennustöihin ota meihin yhteyttä!
 

Maanrakennus - Maanrakennustyöt - Maanrakennus Helsinki - Maanrakennus Vantaa - Maanrakennus Espoo - Omakotitalon maanrakennustyöt - Pohjarakentaminen - Talon pohjan teko - Pohjatyöt - Pohjatyöt omakotitalo - Hallin pohjatyöt - Perustustyöt - Perustusten teko - Autotallin perustusten teko - Salaojitus - Sadevesijärjestelmän uusiminen

Tee tarjouspyyntö!

Pyydä tarjous tai kysy lisää - olemme yhteydessä mahdollisimman pian.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Rakennustimantti Oy
Yrittäjänkulma 4
01800 KLAUKKALA

Y-tunnus: 1861781-8
Puh: 0400-721061

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Rakennustimantti Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.