Ammattitaitoista ja luotettavaa toimintaa monipuolisella kalustolla.

BROKK-PIIKKAUS HELSINKI, ESPOO, VANTAA JA MUU UUSIMAA

Rakennustimantti Oy tekee Brokk-piikkausta, joka mahdollistaa monipuoliset purkutyöt sekä ulkona että sisätiloissa. Monet raskaat työkalut ja pienkoneet toimivat polttomoottorilla ja tuottavat sisäilmaan pakokaasua, mutta sähkökäyttöisen Brokk-piikkaajan avulla kaivuu- ja piikkaustyöt hoituvat luotettavasti ja turvallisesti pakokaasuttomasti. Näin ollen se sopii siis loistavasti myös sisäkäyttöön.

Piikkaus ahtaissa tiloissa tehokkaasti

Brokk-piikkausrobotti on ketterä työkalu, joka on suunniteltu toimimaan myös ahtaissa tiloissa. Piikkausrobotti hoitaa työt ilman ylimääräistä tärinä- tai pölyhaittaa. Pieni robotti painaa vähimmillään alle 500 kg Se mahtuu kulkemaan pienistäkin aukoista ja pystyy kulkemaan portaita. Sen voi siis luvata pääsevän lähes kaikkiin kohteisiin. Piikkausrobotin avulla hoidamme työt helposti vaikka hissikuilussa tai vaarallisten rakenteiden alla. Brokkin etuja ovat sen helppo ajettavuus, ketteryys ja turvallisuus.

Piikkausrobotti sopii moneen käyttöön

Brokk-robotin avulla hoituvat kätevästi erilaiset purkutyöt aina piikkauksesta ja murskauksesta kaivuutöihin. Robotti on kauko-ohjattava työkalu, jolloin kuljettaja voi seistä turvallisella etäisyydellä esimerkiksi vaikeissa ja haastavissa olosuhteissa. Robottiin on saatavilla useita erilaisia lisälaitteita, jotka mahdollistavat monipuoliset työtavat. Robotin lisävarusteita ovat mm. piikkausvasara, leukamurskain ja purkukoura sekä betonijyrsin. Kattavan työkaluvalikoiman avulla pystymme toteuttamaan erilaiset purku- ja piikkauspalvelut kokonaisvaltaisesti. Käytämme kyseistä piikkaustapaa aina kun työkohde vaatii.

Brokk-piikkausrobotti ja ammattitaitoinen koneenkäyttäjä

Palveluumme kuuluu itse työkoneen lisäksi ammattitaitoinen ohjaaja, joka hoitaa kaivuu- ja piikkaustyöt kauko-ohjauksella taitavasti ja luotettavasti. Onpa kohde sitten iso tai pieni, piikkauskoneen ja osaavan ohjaajan avulla piikkaustyöt hoituvat tehokkaasti ja varmasti aikataulussa. Se on kokoonsa nähden erittäin tehokas työkalu ja yhdistettynä ammattitaitoiseen koneenkäyttäjään, sillä voidaan saavuttaa varsin korkealuokkaista työn laatua.

Palvelemme pk-seudulla ja koko Etelä-Suomen alueella. Ota siis yhteyttä, mikäli sinulla on saneeraus- tai purkukohde, johon etsit ammattitaitoista toteuttajaa!

Brokk piikkaus - Brokk purku - Piikkausrobotti - Purkurobotti - Brokk robotti - Purkutyöt - Piikkaustyöt

Tee tarjouspyyntö!

Pyydä tarjous tai kysy lisää - olemme yhteydessä mahdollisimman pian.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Rakennustimantti Oy
Yrittäjänkulma 4
01800 KLAUKKALA

Y-tunnus: 1861781-8
Puh: 0400-721061

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Rakennustimantti Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.