Timanttisahaus Helsinki ja koko Etelä-Suomi

Rakennustimantti Oy suorittaa timanttisahaukset ja timanttiporaukset sekä niihin liittyvät urakat vankalla ammattitaidolla pääkaupunkiseudulla, Helsingin, Espoon ja Vantaan sekä lähikuntien alueilla. Teemme myös Brokk-piikkaukset sekä monipuoliset maanrakennustyöt ja purkutyöt vuosien kokemuksella.

Asiakkaitamme ovat yritykset ja julkinen sektori sekä yksityiset kotitaloudet. Olemme toteuttaneet timantti- ja purkutöitä kaikenlaisiin kohteisiin, pienistä suuriin ja haastaviin saakka, mm. uudiskohteisiin, linjasaneerauksiin, kouluihin, sairaaloihin, toimitiloihin kuin myös uusiin ja remontoitaviin pienrakennuksiin ja kivitaloihin. Korkealuokkaisen laatumme takaa yrityksellemme myönnetty korkein AAA-luottoluokitus. Noudatamme myös tilaajavastuulakia.

Timanttisahauksella mittatarkkaa työtä

Timanttisahauksella on mahdollista toteuttaa sahaustyöt jopa 1cm tarkkuudella. Toteutamme kaikki tarkkuutta vaativat työt, kuten ikkuna- ja oviaukkojen sahaukset huippulaadukkaalla ja tehokkaalla kalustolla, jotka yhdessä työntekijöidemme ammattitaidon kanssa varmistavat parhaan laadun kaikissa tilanteissa. Timanttisahalla voidaan työstää aukot ja roilot kaikkiin kivipohjaisiin materiaaleihin, kuten luonnonkiveen, tiileen ja betoniin. Voimme sahata jopa 700mm paksua seinää.

Rakennustimantti Oy toteuttaa sahaustyöt aina siististi. Laadukkaan kalustomme avulla teemme sahaukset ja poraukset pölyttömästi ja ilman ylimääräistä melusaastetta. Hoidamme siististi myös jälkiasennuksiin ja remontteihin liittyvät sahaustyöt käytössä olevissa rakennuksissa, kuten sairaaloissa, kouluissa ja liikehuoneistoissa.Tarvittaessa työ voidaan toteuttaa myös ns. kuivasahauksena, jos kohteessa ei voi käyttää vettä.

Purku-urakointi

Hoidamme purkutyöt kaikissa kohteissa vankalla ammattitaidolla. Toimimme laajasti Helsingin, Espoon ja Vantaan alueilla sekä muualla pääkaupunkiseudulla. Meillä on monipuolinen ja luotettava kalusto, jonka avulla pystymme urakoimaan onnistuneesti niin pienrakennuksissa kuin isoissa ja haastavissa purkukohteissakin. Brokk-piikkauskone mahdollistaa työt myös erityisen hankalissa ja ahtaissa kohteissa.

Roilotus

Sahaamme myös urat eli roilot betoni- ja tiiliseiniin sähköjohtoja varten. Roilot tehdään asennettavien leveyden mukaan, yleensä noin 30-40 mm syvyisiksi ja roilon päähän tehdään 100 mm reikä pistorasialle.

Tee tarjous jo tänään!

Kun etsit luotettavaa timanttitöiden asiantuntijaa Helsingin seudulla, ota yhteyttä! Rakennustimantti Oy palvelee vankalla kokemuksella.

Tee tarjouspyyntö timanttityöurakasta!

Pyydä tarjous tai kysy lisää - olemme yhteydessä mahdollisimman pian.