Timanttiporaus Helsinki, Vantaa ja Espoo

Rakennustimantti Oy suorittaa timanttiporausta rautaisella ammattitaidolla laajalla toimialueella pääkaupunkiseudulla sekä koko Etelä-Suomen alueella. Urakoimme asiantuntemuksella kaikenlaisissa kohteissa niin yrityksille ja julkisen sektorin tahoille kuin myös kotitalouksille. Suoritamme työt aina pölyttömästi ja siististi ilman runkoääniä tai ylimääräistä melua, joten pystymme hyvin toimimaan myös esimerkiksi käytössä olevissa toimitiloissa.

Pölytön ja mittatarkka poraus

Tekemiemme töiden laatu on jokaisella kerralla laadukasta ja mittatarkkaa, toleranssin ollessa ainoastaan n. 10mm. Useimmiten työ tehdään märkäporauksena, jolloin työ on pölytöntä. Poraustyöt voidaan siis toteuttaa hyvin myös sellaisiin kohteisiin, jossa siisteys ja ilmanpuhtaus on erityisen tärkeää. Hoidamme jokaisen työn alusta loppuun saakka, ja siksi palveluumme kuuluukin huolellinen jälkiemme siivous jokaisen urakan jälkeen.

Kuivaporaus erikoisalaamme

Timanttiporaamme mittatarkasti mm. iv-reiät, sähköputkien ja vesiputkien läpiviennit sekä muut tarvittavat putkenreiät – kuin myös erikoisemmat tarpeet kuten pyöreät ikkunat. Laadukkaalla kalustollamme pystymme poraamaan reiät jopa 600mm asti. Tarpeen mukaan pystymme toteuttamaan myös tavalliset poraustyöt hyvin pienellä vesimäärällä. Poraustyöt suoritetaan tarpeen mukaan niin seiniin, kattoon kuin lattiaankin.Yrityksemme on erikoistunut myös haastaviin kohteisiin, joissa timanttiporaus pitää suorittaa kuivaporauksena.Rautainen ammattitaito ja vuosien kokemus takaavat hyvän työn jäljen vaikeimmissakin kohteissa.

Uudisrakennukset, purkukohteet ja saneerauskohteet

Olemme suorittaneet poraustehtäviä lukuisissa kohteissa, kaiken kokoisista uudisrakennuksista purettaviin kohteisiin, joten meillä on kokemusta eri rakennustyypeistä kuten tiilitaloista, harkkotaloista sekä kivitaloista. Pitkä kokemuksemme ja ammattitaitomme kattaakin kaikenlaiset kohteet, julkisista kohteista yksityiskoteihin. Tavallisimpiin urakoihin kuuluvat mm. timanttiporaukset uusiin rakennuksiin rakennusprojektin yhteydessä. Teemme myös remontointikohteisiin tarvittavat läpiviennit ja muut tarvittavat poraustyöt.

Tee tarjouspyyntö jo tänään!

Ota yhteyttä pyydä tarjous tai kysy lisää porauksesta tai muista alan palveluista – joita suoritamme timanttisahauksesta brokk-piikkaukseen ja purkutöihin asti. Palvelemme sinua asiantuntemuksella Helsingin, Espoon ja Vantaan lisäksi kaikkialla Etelä-Suomessa. 

Tee tarjouspyyntö timanttityöurakasta!

Pyydä tarjous tai kysy lisää - olemme yhteydessä mahdollisimman pian.

timanttiporausta saneerauskohteisiin ja uudiskohteisiin helsinki