Purkutyöt Helsinki – Rakennustimantti Oy

Teemme kaikenlaisia purkutöitä lukuisiin erilaisiin kohteisiin Helsingissä ja muualla Etelä-Suomessa. Olemme tehneet purkutöitä kaikenkokoisille toimijoille, oli kyseessä sitten suurempi kiinteistö tai omakotitalon purku. Käyttämämme kalusto on suunniteltu kaiken tasoisiin purkutöihin ja ammattitaitoinen henkilökuntamme tekee tarkkaa sekä tehokasta työtä.

Purku-urakointia kokonaisvaltaisesti

Suoritamme rakennusten tai muiden kohteiden purkutyöt turvallisesti ja pitkällä kokemuksella. Käytämme kohteissamme vain sinne soveltuvaa kalustoa. Kohde saadaan purettua siististi kokeneiden ammattilaisten käyttäessä oikeanlaisia työvälineitä, kuten esimerkiksi kaivinkoneita, timanttisahaus tai timanttiporauslaitteita. Teemme purkutyöt helpoksi asiakkaalle, sillä tarjoamme palveluamme avaimet käteen-periaatteella, koko projektista huolehtien. Huolehdimme koko projektista aina valmisteluista rakennusjätteiden poiskuljetukseen. Kohteesta riippuen työmaalla voi syntyä paljonkin jätettä, joka useimmiten voidaan kuitenkin kierrättää. Lajittelemme purkutöiden yhteydessä muodostuvat jätteet asianmukaisesti, ja toimitamme kierrätyskelpoisen jätteen aina kierrätettäväksi.

Rakennuspurku ja saneerauspurku ovat erikoisalaamme

Olemme erikoistuneet rakennuspurkuun ja saneerauspurkuun. Olemme toimintavuosiemme aikana toteuttaneet lukuisa kohteita aina pienemmistä omakotitaloista suurempiin rakennuskokonaisuuksiin. Toimimme jokaisessa kohteessa tarkasti ja tehokkaasti, aina turvallisuudesta huolehtien. Ammattitaitoisten tekijöiden ja sopivan kaluston ansiosta purkutöistä ei aiheudu turhaa haittaa ympäristölle. Huolehdimme koko projektista aina valmisteluista rakennusjätteiden poiskuljetukseen. Kohteesta riippuen työmaalla voi syntyä paljonkin jätettä, joka useimmiten voidaan kuitenkin kierrättää. Lajittelemme purkutöiden yhteydessä muodostuvat jätteet asianmukaisesti, ja toimitamme kierrätyskelpoisen jätteen aina kierrätettäväksi.

Betonipurku

Teemme vakaalla ammattitaidolla pienemmät sekä mittavat rakennusten ja teollisuuden osa- ja kokonaispurkutyöt. Betonipurku vaatii paljon tekijöiltä ja käytettävältä kalustolta ja siksi tekijöiksi kannattaa ottaa vain kokeneet ammattilaiset. Käytämme betonipurkutöissä tarvittaessa timanttiporaus- ja timanttisahauskalustoa. Monesti betoniset kohteet voivat olla haastavia jos käytettävissä ei ole oikeanlaista kalusto tai pitkää alan kokemusta. Kun tarvitset luotettavaa ammattilaista purkutöihin, ota meihin yhteyttä!

Tee tarjouspyyntö timanttityöurakasta!

Pyydä tarjous tai kysy lisää - olemme yhteydessä mahdollisimman pian.