Maanrakennus Helsinki – Rakennustimantti Oy

Maanrakennus on Rakennustimantti Oy:n erikoisosaamista Helsingissä. Teemme maanrakennusta yli 25 vuoden kokemuksella ja olemme toteuttaneet lukuisia erilaisia kohteita. Teemme rakennusten pohjatyöt kaivuusta paalutuksiin, pihojen salaojitukset ja –remontit sekä tarvittaessa myös vesijohtojen liitostyöt. Käyttämämme kalusto edustaa maanrakennusalan korkeimpia standardeja ja henkilökuntamme koostuu rautaisista alan osaajista

Pohjatyöt

Teemme rakennusten pohjatyöt aina kaivuusta paalutuksiin. Panostamme töissämme laatuun ja toimimme jokaisessa kohteessa tehokkaasti, mutta huolellisesti. Laadukkaasti tehdyt pohjatyöt takaavat rakentamiselle onnistumisen edellytykset ja siksi pohjatöissä kannattaakin luottaa kokeneisiin ammattimiehiin. Käyttämämme kaivinkoneet ovat tehokkaita työkoneita suurissakin kohteissa ja konekuljettajamme ovat toteuttaneet lukuisia kohteita. Tarvittaessa saat meiltä myös erialiset maa-ainekset sekä ylijäämä maan poiskuljetukset. 

Paalutus

Teemme paalutukset alusta loppuun saakka huolellisesti ja viimeistellysti. Tarjoamme kokonaisvaltaista paalutuspalvelua, sillä paalutus- ja tuentatöiden lisäksi vastaamme itse paalujen katkaisuista ja muista projektin osista. Lisäksi huolehdimme tavaroiden tuonnista ja poisviennistä sekä koneiden rahdista. Käyttämämme kalusto ja ammattitaitoiset tekijät takaavat paalutusten onnistumisen ja korkean laadun jokaisessa kohteessa. Huolehdimme myös työmaan siistimisestä paalutuksen valmistuttua.

Salaojitus

Teemme salaojitusta uudiskohteisiin ja palvelumme kattaa myös erilaiset salaojaremontit. Teemme salaojituksia niin yksityisille kotitalouksille, kuin taloyhtiöille, kaikille salaojitusta kaipaaville. Projektimme ovat pääasiassa uudisrakennuskohteita sekä vanhojen salaojakohteiden korjausrakennusprojekteja. Salaojitus vaatii tekijäkseen kokeneet ammattilaiset, jotta voidaan varmistua turvallisesta rakentamisesta ja laadukkaasta lopputuloksesta. Henkilökunnallamme on tarvittavat ammattipätevyydet ja meillä on kokemusta monista erilaisista kohteista. Kalustoomme kattaa erilaisiin kohteisiin sopivat koneet ja laitteet. Oli kyseessä sitten suuri kerrostalo tai pienempi kesämökki, pihan salaojitus onnistuu meiltä varmasti

Liitostyöt

Teemme myös erilaiset vesijohtojen liitostyöt tarpeen mukaan. Ammattitaitoisilla asentajillamme on tarvittavat pätevyydet ja käytämme kohteissamme vain laadukasta kalustoa tai tarvikkeita. Teemme liitostyöt tehokkaasti, mutta huolellisesti, korkeasta laadusta tinkimättä. Kun tarvitset monipuolista ja kokenutta maanrakennustöihin, ota meihin yhteyttä!

Tee tarjouspyyntö timanttityöurakasta!

Pyydä tarjous tai kysy lisää - olemme yhteydessä mahdollisimman pian.