Brokk-piikkaus Helsinki

Rakennustimantti Oy suorittaa Brokk-piikkausta, joka mahdollistaa purkutyöt sekä ulkona että sisätiloissa monipuolisesti. Käytössämme oleva piikkausrobotti on sähkökäyttöinen, joten se ei tuota haitallista pakokaasua ja sopii siis loistavasti sisäkäyttöön. Brokk-piikkausrobotti on ketterä työkalu, joka mahtuu hyvin ahtaisiin tiloihin. Palvelemme pk-seudulla, Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla sekä muualla Uudenmaan alueella.

Robottia voidaan käyttää niin piikkaukseen kuin kaivuutöihinkin. Palveluumme kuuluu itse työkoneen lisäksi ammattitaitoinen ohjaaja, joka hoitaa kaivuu- ja piikkaustyöt kauko-ohjauksella taitavasti ja luotettavasti. Onpa kohde sitten iso tai pieni, piikkauskoneen ja osaavan ohjaajan avulla piikkaustyöt hoituvat tehokkaasti ja varmasti aikataulussa.

Piikkaus ahtaissa tiloissa tehokkaasti

Brokk on suunniteltu erityisesti ahtaita tiloja varten. Piikkausrobotti hoitaa työt ilman ylimääräistä tärinä- ja pölyhaittaa. Pieni robotti painaa vähimmillään alle 500 kg, mahtuu kulkemaan pienistäkin aukoista ja pystyy kulkemaan portaita. Sen voi siis luvata pääsevän lähes kaikkiin kohteisiin.

Käytämme kyseistä piikkaustapaa aina kun työkohde vaatii. Sen avulla hoidamme työt helposti vaikka hissikuilussa tai vaarallisten rakenteiden alla. Se on kokoonsa nähden erittäin tehokas työkalu ja yhdistettynä ammattitaitoiseen koneenkäyttäjään, sillä voidaan saavuttaa varsin korkealuokkaista työn laatua. Brokkin etuja ovat sen helppo ajettavuus, ketteryys ja turvallisuus.

Piikkausrobotti sopii moneen käyttöön

Brokk-robotti on kauko-ohjattava työkalu, jolloin kuljettaja voi seistä turvallisella etäisyydellä esimerkiksi vaikeissa ja haastavissa olosuhteissa. Robottiin on saatavilla useita erilaisia lisälaitteita, jotka mahdollistavat monipuoliset työtavat. Robotin lisävarusteita ovat mm. piikkausvasara, leukamurskain ja purkukoura sekä betonijyrsin. Kattavan työkaluvalikoiman avulla pystymme toteuttamaan erilaiset purku- ja piikkauspalvelut kokonaisvaltaisesti.

Piikkausrobotin avulla hoituvat kätevästi erilaiset purkutyöt aina piikkauksesta ja murskauksesta kaivuutöihin. Monet raskaat työkalut ja pienkoneet toimivat polttomoottorilla ja tuottavat sisäilmaan pakokaasua,  mutta Brokk-piikkajan avulla kaivuu- ja piikkaustyöt hoituvat luotettavasti ja turvallisesti pakokaasuttomasti.

Jätämme jälkeemme aina siistin työmaan. Ota siis yhteyttä, mikäli sinulla on saneeraus- tai purkukohde, johon etsit ammattitaitoista toteuttajaa!

Tee tarjouspyyntö timanttityöurakasta!

Pyydä tarjous tai kysy lisää - olemme yhteydessä mahdollisimman pian.

Brokk-piikkausrobottilla voi urakoida haastavat purkukohteet